Aquest any tornarem a trepitjar terres americanes. Aquest cop però seran del nord i de la part oest. Un viatge en què intentarem equilibrar les dosis d'asfalt i natura. Lejano Oeste... ves que venim!

dimarts, 9 d’agost del 2011

Això és Hollywood

Ens hem llevat amb desfasament horari i poca sincronització. Una a les 4 ja estava desperta, una altra a quarts de 5, l'altra a les 6 i l'altra gairebé a les 7. Això dels vols tan llargs destarota que és un "cuntentu"... Bé, ja ens hem anat posant en òrbita al llarg del dia.  Ens allotgem a un hotel que està al Beverly Boulevard. No està pas mal situat, però les distàncieas a Los Angeles són enormes, és una ciutat molt horitzontal. Hem caminat força aquest matí. Hem preguntat al senyor que hi ha a la recepció, que és molt amable (com la majoria de la gent) com ho havíem de fer per anar al Passeig de la Fama (Walk of Fame) i ens ha fet un plànol a mà que no ha tingut pèrdua. Ens ha dit que a peu era "very far", però aquesta gent estan acostumats a caminar poc, així que hem decidit no pujar a l'autobús i fer tot el trajecte a peu. Ha estat una bona decisió. Hem caminat poc més d'una hora: hem baixat un tros del Berverly Boulevard, hem girat cap a la Fairfax Avenue fins a trobar el Hollywood Boulevard i anar creuant les avingudes perpendicul·lars: La Brea, Highland... La part final del recorregut l'hem feta caminant entre grans avingudes flanquejades per palmeres (tipus les que sortien a Magnum): zona residencial de gent de classe mitjana-alta. Anar caminant fins que hem arribat al Grauman's Chinese Theatre, no l'hem pogut visitar per dins ja que hi havia la preestrena d'una pel·lícula (30 minutes or less) i hi anaven els actors protagonistes. Total, que ens hem quedat sense veure les mans i peus gravats damunt del ciment. Cap al Kodak Theatre on, actualment, se celebra la cerimònia d'entrega dels Òscars. Bé, aquests americans ho aprofiten tot per fer negoci: en el recinte del Kodak Theatre hi ha un centre comercial on hi venen de tot i on hi pots menjar. Ah, i hi ha un mirador des d'on pots divisar el rètol més famós d'Amèrica: HOLLYWOOD (cada lletra medeix més de 15 m d'alçada! Tot és XL als USA...) El Hollywood Museum l'hem trobat tancat, obren de dimecres a diumenge. Llàstima, perquè haguéssim pogut desplegar les conductes més feitixistes: hi ha la cel·la original de l'Annibal Lecter que apareix a "El silenci dels Anyells", entre d'altres.
Tarda de glamour... passeig en el nostre flamant cotxe (Un Dodge 4x4) per Beverly Hills. Quins xaletassos!, quina zona residencial.... impressionant! Com més amunt tiràvem, els xalets estaven més protegits, és a dir, que ja no veies les façanes tan fàcilment... I apa, cap a Rodeo Drive... carrers plens de moda (però de la cara) i glamour (diria que hi havia poca gent passejant-s'hi amb xancletes). I l'hotel en què el Gere va convidar a la Roberts a passar una nit, (que al final va ser una setmana): El Beverly Wilshire Hotel . Hem entrat al hall (que no és el que surt a la pel·lícula), i hem vist la sala del bar, la del piano. Vaja, que som de les que ens hem de conformar mirant (encara és gratis).
Ja estem a l'habitació. Són les 11 de la nit. Estem força cansades. Diria que tan sols la Vanessa està desperta. Demà tenim un dia força ple. La intenció és visitar el Downtown, visitar els estudis de la Warner Bros, anar a veure un partit de baseball al Dodger Stadium i veure què tal és la vida nocturna de LA.
Jo també tinc son...

17 comentaris:

  1. Saludeu a la meva amiga Júlia Roberts de part meva!

    Jous

    ResponElimina
  2. ostres maria que guay!!!!!!!!!!!!!!!

    Saps que aquesta excursió m'hagués encantat! :_)...

    Un altre any serà.... ja t'has comprat alguna cosa???

    ResponElimina
  3. No m'ho puc creure, sembla k m'estigui llegint una novel.la...tot tan descriptible...un fàcilment s'endinsa dins aquesta aventura americana en format XL!
    Seguiu escrivint que ho feu la mar de bé, i els d'aquí xalem amb una mica d'imaginació!
    He tornat cap al llit, pensant k totes estarieu dormint, excepte la Montseh Joe k m'escrivia...caxinss!!!
    Petonetssss x 4 "tipets"!!!!

    ResponElimina
  4. :O ALAAAAAAAAAAAA... FOOOOOTOS... FOOOOOOTOS... jo de moment hi poso la imaginació (>_< hauria d'haver vingut >_<) però aneu explicant eh!? PETONSSS
    Natàlia

    ResponElimina
  5. Ostres, és veritat amb l'escrit que feu et vas imaginant tot això, quina passada... tot i així al final de la lectura uffffffffff m'he notat cansada... per cert qui anava al davant quan caminàveu?? qui portava el pas?? m'ho imagino?
    Molts petonets
    Nenes a divertir-se!!
    Pilar O.

    ResponElimina
  6. Pilaaaaaaarrrr!!!! Com em coneixes,eh? Doncs sí, la Maria ho explica amb tots els detalls...bé, algun petit detall sempre es pot deixar d'explicar,jejeje!!!
    La Vanessa diu que s'ha de dir que és un mite això que a Los Ángeles sempre hi fa sol i calor...no podem sortir sense la "rebequeta".
    Apa, avui cap a l'estadi dels Lakers, la Warner Bross i a veure un partit de béisbol.
    Moooooolts petonets!
    Anna

    ResponElimina
  7. Annaaaaaaaaaa la càmeraaa! XDDDD tu fes fotos fes quantes més millor! XD apa apa que us ho passeu bé!
    Natàlia

    ResponElimina
  8. Eeei familia!
    Quina ilusió tants missatges!!! per aquí tot bé! La principal descripció que puc fer és que tot és a lo grande! tot! la ciutat, els cotxes, els menjars, les palmeres... de moment, el viatge va viento en popa (encara, que alguns fets esdevinguts m'estan declarant la gafe oficial del viatge!)
    res més, avui el dia em fa especial il·lusió, ja que anem a veure els Warner Bros Studios on entre altres podrem trepitjar el Central Perk i potser seure al sofà on els Rachel, Monica, Ross, Chendler, "Phibie i Jowie". Amb una mica de sort ens trobem algun famos (Zachari prepara't que vinc)
    Us seguirem explicant...
    Montse Joe

    ResponElimina
  9. Uuuaaaauuuuuu....ja hem passat un dia al USA de tamany XL (com diu la Marie). Coincideixo en dir-vos que des de molts quilòmetres de distància i, amb aquests fantàstiques explicacions, compartim amb vosaltres aquest impressionant viatge.
    Us estem seguint...ben aprop!!!
    L'únic que ens perdrem és pujar en aquest XL Dodge (no té res a veure amb el cubà, eh Marie!!??).
    Petonets,
    Montse Bages.

    ResponElimina
  10. Ehhh Mariaaaa!!!que guayyyyy m´encanta el blog, me l´he llegit tot seguit i m´ha semblat molt curt m´agrada molt.Estem tant la montse com jo pendents de noves noticies....aprofiteuuu cada minut,cada litro de gasoil...jejeje.Molts records per tu i les altres Dalton.
    Sergio.
    P.D;ETS UNA CRAAACCCCCKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  11. Avui és 11 d'agost, aniversari de la Dalton Montserrat Sementé. FELICITATS!!! Els seguidors del blog esperem tenir notícies teves!!!

    Jous

    ResponElimina
  12. Jous que aquí no és el meu aniversari encara!!! de totes maneres moltes gràcies!!! això és genial! Avui a Las Vegas, a veure si em caso! de moment tot el que havia planejat està sortint bé... llàstima que no li vaig donar més importància al joc... jajajja
    Petoooons!!!

    ResponElimina
  13. Això és com una entrega per fascicles del diari... ;-) Quan sortirà el pròxim???
    Fins aviat!!!

    Ka

    ResponElimina
  14. Suposo que ja guardeu temps cada matí per fer una rutineta de Pilates................Anna, ja les portes a ratlla????

    ResponElimina
  15. Carlos!¿ XD ets el Carlos de Pilates¿! Jo també em preguntava si les anava posant a to... XD Anna... costelles cap dins i melic a l'esquena!!!! Que sinó no mus aguantaran lu ritme! Va vava que ja esperem el següent fascicle!
    Natàlia

    ResponElimina
  16. Que fan les aventureres!!!!
    Poseu noticies noves que ens teniu intrigats.
    Que fa la simpàtica Averell?
    Pensa que quan tornis haurem de fer soparet...
    Records a totes from Reus

    ResponElimina
  17. Eiiiiiiiii!! el tema fotos està una mica fumut... hi ha un problema amb le sports USB...
    moltes gràcies per llegir-nos i anar fent bullir l'olla! De vegades resulta difícil anar publicant el dia que toca...

    ResponElimina