Aquest any tornarem a trepitjar terres americanes. Aquest cop però seran del nord i de la part oest. Un viatge en què intentarem equilibrar les dosis d'asfalt i natura. Lejano Oeste... ves que venim!

dissabte, 16 de juliol del 2011

La ruta...

Nota: El mapa es veu molt millor quan es fa un clic sobre la imatge.
Aquesta és la ruta que hem traçat (amb la inestimable ruta del Sr. Google Maps, of course!) sobre plànol.  Sobre terreny serà quan en podrem fer una valoració més realista i quan, possiblement, redissenyarem el camí. El nostre vol és un Barcelona-Los Angeles via Philadelphia (hi fem escala). Hores reals de vol en són unes 15 aproximadament.
Tenim previst d'estar-nos 3 nits i 2 dies a la capital de l'estat de Califòrnia, LA. Seguidament, rumb cap a Las Vegas, la Sin City, reina del neó. Las Vegas, al sud de l'estat de Nevada, està situada enmig d'una plana desèrtica... si en farà de calor!
Sortim de l'estat de Nevada i entrem a l'estat d'Arizona. Visitarem el Grand Canyon, un dels fenòmens geològics més increïbles del món! La intenció és poder-lo contemplar per ambdues ribes: sud (la més turística) i la nord (en direcció al Death Valley). Tornem a entrar en terres californianes per tal de passejar-nos pel Death Valley, sota un sol de justícia! El Death Valley és un parc natural immens (superat tan sols pel de Yellowstone). 
Seguirem en direcció NW fins arribar al Sequoia National Park i al Yosemite National Park d'on descendirem fins a San Francisco. I d'aquí anar baixant per la costa oest, visitant platges fantàstiques (Malibú,...) fins a tornar a Los Angeles. Si tenim temps, baixarem una mica més al sud, vora la frontera amb Mèxic.
No anomeno tots els poblets (faig una excepció... em fa gràcia anomenar el poble miner abandonat Bodie, un ghost town) ni totes les ciutats per on passarem, això ho deixo per quan fem ruta i pugui parlar-ne amb "plena propietat".
Després d'aquestes 4 breus pinzellades, me'n torno a seguir llegint guies!
Ah sí, que després de Los Angeles, la intenció és tornar a terres catalanes!!

3 comentaris:

  1. la intenció, la intenció...

    ResponElimina
  2. Dear friends...
    Good luke in your new adventure.
    Lots pf love
    la gent ACTIVA

    Recordeu-vos de fer camí i en cada descobriment ser una mica més felices. Una abraçada i molta sort

    ResponElimina
  3. Aqueta ruta desperta moltes emocions!!! Us anire seguint des de la vostra estimada Catalunya, noies!!!!!

    ResponElimina