Aquest any tornarem a trepitjar terres americanes. Aquest cop però seran del nord i de la part oest. Un viatge en què intentarem equilibrar les dosis d'asfalt i natura. Lejano Oeste... ves que venim!

dimarts, 12 de juliol del 2011

Un altre dietari digital. Poc més de tres setmanes...

Tornaré a fer un dietari de viatge digital. Seguint la proposta d'un amic, l'estiu passat ja en vaig fer un http://viatgede4alperu.blogspot.com . I n'estic contenta; de tant en tant me'l rellegeixo. Seria impossible recordar tots els llocs que vam visitar, els dies que vam estar, les persones que vam conèixer,... És una manera d'assegurar el record del viatge, sinó el garbuix d'informació acaba sent considerable (tot i que estranyament, les sensacions perduren de manera clara). Per altra banda, si pot servir de guia per a algú, doncs genial!

Falten poc més de 3 setmanes perquè comencem l'aventura americana (de l'oest). No es pot dir que tinguem el viatge massa planificat... encara hem d'acabar de dissenyar la ruta sobre plànol. Això d'haver hagut de treballar més dies del compte ha fet que el "quedar" amb les companyes s'anés endarrerint, però ara ja no hi ha excusa!!! Sort de la Montse, que se n'ha cuidat de llogar el cotxe, buscar allotjament a Los Angeles i a Las Vegas, buscar algun càmping vora el Grand Canyon, a Yosemite,... la resta, sobre "la marxa" que es diu.
Demà quedarem per acabar de muntar ruta.

Reedito el primer post del blog. És que no he dit que aquest viatge l'iniciarem 4 xiques: l'Anna, la Montse, la Vanessa i jo mateixa, la Maria. Dic "iniciarem" perquè altres seran les persones que al llarg de tres setmanes, uns més que altres, n'acabaran formant part (i això és bo!).

http://viatgede4alperu.blogspot.com/

2 comentaris:

  1. Ostres Maria,
    quina enveja de viatge!
    que vagi molt bé

    ELISABET

    ResponElimina
  2. Lisabet, ja veurem com anirà. Si ens vols seguir via virtual, nosaltres encantades!

    ResponElimina